mszabl Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Witam chciałabym wykupić AC, opel corsa 2005 1,3 CDT. Chciałabym dowiedzieć się, które TU jest najlepsze, nie robi problemów i najmniej oszukuje.Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grims Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Ja mam polise wykupioną w AXA, przy 40% zniżki OC zapłaciłem 405 zł na rok za auto pojemności 1,9 l. Byłem w wielu towarzystwach i żadne nie możne się równać z AXA. Jeżeli chcesz dostać dodatkowo 50 zł (na samo OC)lub 100 zł (pakiet OC i AC) zniżki na ubezpieczenie powołaj się na moją polisę Nr polisy BC/1493766/01. Naprawdę warto związać się z AXA. Sam możesz sobie wyliczyć składkę. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpotega Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 tylko należy pamiętać jeszcze jakie warunki ma dane TU, że w zeleżności od TU dane marki inaczej stoją... np wiem że Fordy stoją np w Allianzie bardzo dobrze a BMW strasznie drogo Także jaki jest udział własny w szkodzie, np kradzieży, oraz jakie wykluczenia - np za kradzież w jednym z TU są problemy jak nie ukradziono pojazdu z parkingu strzeżonego.... pozdrawiam Tomek,w razie pytań pytać, mam też możliwość wyliczenia składki komunikacyjnej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi