joanna1001 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Dwa miesiące temu byłam na wczasach ,zdarzył sie wtedy mały wypadek nie z mojej winy,przebywajac na basenie zostałam uderzone z duzą siłą w klatke piersiowa w wyniku czego pękł mi mostek ,obecnie konczy mi sie zwolnienie, mam wiec pytanko czy ktos moze wie czy jest sens ubiegac sie o odszkodowanie i jesli tak to na jaki % moge liczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikopali Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 ale gdzie się chcesz ubiegać o odszkodowanie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joanna1001 Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 jestem ubezpieczona z pracy w grupowym ubezpieczeniu w firmie Gerling i dodatkowo byłam na wczasach ubezpieczona w HDI Asekuracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goana Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 joanna1001 wrote: jestem ubezpieczona z pracy w grupowym ubezpieczeniu w firmie Gerling i dodatkowo byłam na wczasach ubezpieczona w HDI Asekuracja Ubezpieczałas sie po to, zeby z tego korzystac, wiec dlaczego bys miała nie składac wniosku.Nalezy Ci sie z obydwu polis.Komisja orzeknie jaki procent, bo trudno przewidziec jaki to jest uszczerbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi