majkelele Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 czy , jeśli zdecyduję się na kosztorys po pierwszych oględzinach i odbiorę gotówkę, to mam prawo po rozebraniu auta i stwierdzeniu dodatkowych,ukrytych usterek domagać się dodatkowego odszkodowania? takie informacje otrzymałem w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelele Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 czy jestem zobowiązany do przedstawiania faktur ubezpieczalni na ich żądanie za wykonaną naprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_1st Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 oczywiście, tak jak i Ty, tak i rzeczoznawca nie ma rtg w oczach, rozebranie przed dodatkowymi oględzinami jest niezbędne.2. z AC - wg OWU, z OC nie, ale musisz się liczyć z zaniżeniem odszkodowania. żadne groźby nie poskutkują, tylko sąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi