Dawid1661348238 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam,nie wiem czy mogę tu pisać, ale szukam firmy/osoby, która zajmuje się odzyskiwaniem odszkodowań.Dnia 03.01.2011 pośliznąłem się na oblodzonym przejściu znajdującym się na terenie koncernu zajmującegosię wydobyciem gazu ziemnego - trafiło mi się złamanie trójkostkowe goleni. Interesuje mnie konkretna oferta,cena za usługę oraz możliwe do uzyskania odszkodowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aneta76 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 niestety ale za mało informacji , nie wiem czy znajdziesz firmę która będzie w stanie zagwarantować kwotę odszkodowania . Najlepiej spotkać się porozmawiać i przejrzeć dokumentację.Jeżeli będziesz zainteresowany proszę o kontakt mailowy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrona4 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 To forum jest sponsorowane, więc nie otrzymasz ofert, poza firmami które za to płacą. Podaj maila to może będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawnik4 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Żeby mówić o ofertach należy się zastanowić, czy w ogóle jest odpowiedzialność i czy jesteśmy w stanie udowodnić zaniedbanie. Czy są świadkowie zdarzenia, którzy potwierdzą Pana wersję wypadku, czy na miejscu zdarzenia była karetka pogotowia itp.???Mamy za mało informacji, aby udzielić konkretnej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1661348238 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 dawido1986@o2.pl - mój mail, mogę podesłać skan protokołu powypadkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi