urson77 Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Witam jestem mamą 4 letniego Adasia,kiedy poszłam wczoraj po niego do przedszkola zastałam go we łzach,pani poinformowała mnie ze Adaś spadł ze zjeżdzalni,i boli go rączka.Obejrzałam rączkę,była troszke spuchnięta,poszlismy do domu przyłozyłam mu altacet.Rano poszedł do przedszkola,powiedziałam pani żeby uważać na rączkę że trochę boli.Odbierając go dziś spytałam jak sie zachowywał,czy narzekał na rączkę powiedziały ze troche marudził,zabrałam go na prześwietlenie okazało sie ze jest złamana w nadgarstku.Czy mogę liczyć na odszkodowanie,mały był ubezpieczony.Dziękuję za odpowiedz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1661348212 Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Możesz liczyć na odszkodowanie, będzie to mała kwota ale oczywiście Ci się należy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts