lesio148 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 JAKIES 45 DNI TEMU SOSIADKA ZALAŁA MI MIESZKANIE OCZYWISCIE BYŁ PAN OSZACOWAŁ SZKODĘ I POWIEDZIAŁ ZE ZA DWA TYGODNIE MOGĘ ZAGLĄDAC NA KĄTOBO SPRAWA BĘDZIE ZAŁATWIONA I PIENIĄDZE BĘDĄ JUZ PRZELANE ALE ALE SPRAWDZIŁEM KĄTO PO TRZECH TYGODNIACH NIESTETY NIC ZERO WIĘC DZWONIE NO I MILI LUDZIE ZACZYNAJĄ MNIE SCIEMNIAC ZE TO ZE ŚMO I CO CIEKAWE CO TYDZIEN DZWONIE CO Z MOJĄ SPRAWĄ I STARA PŁYTA ZE ONI JUZ ZAŁATWIAJĄ ZE ZA DWA DNI JUZ NA 100% BĘDZIE ZAŁATWIONE JAK MOZNA TAKIE JAJA SOBIE ROBIC ZLUDZI TE ICH REKLAMY W TV TO JEDNO WIELKIE KŁAMSTWO JEZELI KTOS ZECHCE UBESPIECZYC MIESZKANIE W LINK 4 TO NIECH TO CO PSZĘ BĘDZIE PRZESTROGĄOSOBISCIE ODRADZAM LINK 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Szkodowy Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Kąto? - A co to takiego? A nie możesz po prostu zapytać dlaczego szkoda jeszcze nie jest rozliczona?Przecież jakiś powód Ci podadzą, skoro już do nich dzwonisz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesio148 Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Adam_Szkodowy wrote:Kąto? - A co to takiego?A nie możesz po prostu zapytać dlaczego szkoda jeszcze nie jest rozliczona?Przecież jakiś powód Ci podadzą, skoro już do nich dzwonisz.pozdrawiamMIAŁEM KILKANASCIE ODPOWIEDZI JAK DZWONIŁEM ALE ZADNA Z OSÓB NIE ODPOWIEDZIAŁA MI DLACZEGO NIE JEST ROZLICZONA MOJA SZKODA ZACYTUJĘ CI JAKIE ODPOWIEDZI OTRZYMYWAŁEM (PRZEPRASZAMY BARDZO PANA ALE ZA TRZY DNI BĘDZIE MIAŁ PAN ODPOWIEDZ BO TO JUZ POWINNO BYC DOWNO ZAŁATWIONE JUZ WYSYŁAM PONAGLENIE DO DZIAŁU KTÓRY TYM SIĘ ZAJMUJE JESZCE RAZ PANA PRZEPRASZAMY KONIEC CYTATU) I NIKT NIEODPOWIEDZIAŁMI DLACZEGO MIMO WIELU PYTAN MOICH DLACZEGO JEST JESZ NIE ROZLICZONE I KTO TYM SIĘ W KONCU ZAJMUJE ALBO NIEWIEDZĄ ALBO UDAJĄ ZE NIEWIEDZO DZIS BĘDE ZNÓW DZWONIŁ I JESTEM CIEKAW CO MI POWIEDZĄPOZDRAWIAM LESIO148 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1661348212 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Oł Dżizuz Krajst.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Szkodowy Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 NIE ZAPOMNIJ O TYM NAPISAĆ CZEGO SIĘ DOWIEDZIAŁEŚ. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesio148 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 NA DZIEN DZISIEJSZY NIC DWA TYGODNIE TEMU ZADZWONIŁEM PO WIELKIEJ AWANTURZE DOWIEDZIAŁEM SIĘ ZE W KONCU DOTARŁY DO NICH DOKUMĘTY CZYLI LINK 4 A FRMA KTÓRA OPRACOWYWAŁA DL NICH RAPORT MIESCI SIĘ PO SĄSIEDZKU WYSYŁA SOBIE DOKUMĘTY KURIEREM CO JEST SMIECHU WARTE ZNAJDUJĄ SIĘ PRZEZ SIANE NO A ONI TERAZ ONI MAJĄ JESZCZE DWA TYGODNIE CZYLI NASTĘPNE 14 DNI ZEBY WYLICZYC SZKODĘ CZEKAM CIERPLIWIE TE DWA TYGODNIE I DZWONIE ODBIERA FACET I MÓWI NIESTETY ALE JESZCZE NIEWIADOMO NIC WIĘC PYTAM KIEDY ZEBY MI ODPOWIEDZIAŁ KONKRETNIE PO NORMALNIE PIANA W USTACH WYSTĄPIŁA MI A ON STARA SPIEWKA ZE ON NIEWIE ZEBYM ZADZWONIŁ ZA TYDZIEN TO CHYBA COS BĘDZIE WIADOMO NORMALNIE MNIE SCINOŁBUL W ŻOŁĄDKU Z NERW ZUCIŁEM SŁUCHAWKĘ BO BYM MU NAFLUGAŁ BO MOJA CIERPLIWOSC JEST NA GRANICY WYTRZYMAŁOSCI I TRUDNO ZACHOWAC KULTURĘ WWOBEC TAKIEGO TRRAKTOWANIA LUDZI DLATEGO PROSZĘ WSZYSTKICH DALEKO OD LINK 4 TO FIRMA NIESOLIDNA I ROBIĄCA SOBJE KPINY Z LUDZI A ICH REKLAMY W TV DZIAŁAJĄ NA MNIE JAK PŁACHTA NA BYKA PRZEŁANCZAM TELEWIZOR NA INN KANAŁ ZEBY GO NIEUSZKODZIC POZDRAWIAM LESIO148 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus33 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Lin4 to pewnego rodzaju STANDARD nie dzwoń tylko PISZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesio148 Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 PISAC TO JA MOGĘ TYLKO BĘDZIE TO TRWAŁO NASTĘPNE PÓŁ ROKU TO DLA NICH NA RĘKEONI CHYBA MAJĄ TAKĄ TAKTYKE CZY JA BĘDE PISAŁ CZY NIE TO NIEWIELE ZMIENI ONI TYLKO ZEBY NAŁAPAC KLIJENTÓW DOSTAŁEM KOPNIAKA BĘDE DŁUGO PAMIĘTAŁ I OSTRZEGAŁ KOGO SIĘ DA I W KAZDYM MOZLIWYM SPOSOBAMI ZEBY OSTRZEDZ INNYCHZEBY NIEDALI SIĘ ZŁAPAC NA PIĘKNE REKLAMY I ICH CUDOWNE OBIETNICE POZDRAWIAM.....LESIO148 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Szkodowy Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Zaryzykuję stwierdzenie, że jeśli opiszesz... to niestety nie zrozumieją. Proponuje jednak telefoniczny kontakt, może w końcu trafisz na osobę która Ci wytłumaczy w czym jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesio148 Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 WIESZ CO ADAM ZE CHYBA RACZEJ NIE TRAFIĘ BO W TEJ MOJEJ WALCE DZWONIŁEM KILKANASCIE RAZY A ONI JAK MASZYNY WYŁUCZONE POWTAZAJĄ TE SAME FORMUŁKI TO SĄ GODZINY SZKOLEN NA KTÓRYCH SĄ UCZENI JAK ROZMAWIAC Z KLIJĘTEM ZEBY TO CZASEM ZLE NIE ZUTOWAŁO NA FIRMĘ WIESZ JAK TO BRZMIAŁO JA ZADAJE PYTANIE PROSZĘ PANI CZY TEZ PANA CZY JA MAM PRAWO BYC ZDENERWOWANY TAKIM OBROTEM SPRAWY CZY PAN PANI PRZYZNA MI RACJĘ NATO GŁOS W SŁUCHAWCE ODPOWIADA ZE JA TYM SIĘ NIE ZAJMUJE ALE WYSYŁAM PONAGLENIE DO DZIAŁU KTÓRY SIĘ ZAJMUJE TO WSZYSTKO CO MOGĘ ZROBIC A JAK PAN CHCE TO PROSZĘ ZŁOZYC PISEMNE ZAZALENIE SRANIE W BANIE PRZEPRASZAM ZA WYRAZENIE ALE NAWET JAK PISZE O TYM TO MNIE KREW ZALEWA TAM NIKT CI NIE PRZYZNA RACJI POZDRAWIAM.....LESIO148 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex001 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 zgadzam sie z Lesiem!!!! Link 4 to jedna wielka ściema i naciagacze. 1 pazdziernika tego roku zostalo zalane moje mieszkanie przez firme budowlana, ktora robi nadbudowe bloku. zglosilam szkode do link 4. przyjechal rzeczoznawca i powiedzial ze odszkodowanie dostane poniewaz firma przyznala sie ze to jej wina. dostarczylam protokol podpisany z firma budowlana oraz plyte ze zdjeciami i filmem na ktorym widac jak woda leci z sufitu jak i po scianie. odpowiedz i wycena mialam uzyskac w ciagu miesica. za kazdym razem jak dzwonilam to nikt nie byl w stanie udzielic mi odpowiedzi co zostalo ustalone. oczywiscie padala odpowiedz za "tydzien prosze dzwonic bedziemy juz wiedziec." w ciagu jednego polaczenia potrafilam rozmawiac z 5 osobami i nikt nie byl w stanie odp mi na moje pytania. dzwoniac dzisiaj pani powiedziala mi ze nie nalezy mi sie odszkodowanie poniewaz ubezpieczenie nie obejmuje zalania przez inwstora budowy. nasuwa sie pytanie to na jakie szkody jest ubezpieczine mieszkanie? dlaczego jak dowiadywalam sie o warunki zgloszenia szkody opisujac cala sytuacje nikt mnie nie poinformowal ze ubezpiecznie nie obejmuje zalania przez inwestora budowy? dlaczego link 4 nie poinformowal mnie z odmowa wczesniej tylko zrobil to teraz gdy przedluzylam umowe na nastepny rok.???? dla mnie to jedno wielkie naciaganie ludzi. obiecuja duzo a nic z tego nie ma.chcialabym wiedziec czy Lesiowi udalo sie odzyskac odszkodowanie? co bylo dalej z Twoja szkoda? czekam na odp. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesio148 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 DROGA ALEX PO 5 MIESIĄCACH WALKI Z LIN4 DOSTAŁEM ODSZKODOWANIE CHA CHA CHA TAKIE ZE WSTYD SIĘ PRZYZNAC ZA ZALANE 3 POKOJE PRZEDPOKUJ GZIE PODLATYWAŁ MI SUFIT POPALIŁA MI SIĘ INSTALACJA NA SKUTEK ZWARCIA PRZEZ WODE A O SCIANACH JUZ NIE WSPOMNE WSPUŁCZUJE CI ALE TO NIE WSZYSTKO NIE KONIEC MOJEJ WALKI TERAZ WALCZĘ Z TYTUŁU ROSZCZENIA ODSETEK NIEWIEM JAK DŁUGO ALE KŁADĘ JUZ LASKĘ NA NICH ROZWIĄZUJE Z NIMI UMOWE BO NIEWIEM CZY WIESZ ZE POLISA SAMA NIE WYGASA MUSISZ Z MIESIECZNYM WYPOWIEDZENIEM WYSŁAC ROZWIĄZANIE UMOWY BO JAK SIĘ ZKONCZY I NIE ZAPLACISZ TO BĘDOĄ CIE WINDYKOWAC JA JUZ WSZYSTKIEGO SIĘ DOWIEDZIAŁEM Z DALEKA OD LINK4 POZDRAWIAM LESIO148 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Guest Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Hi all,I am Lindsay. Like my says I ve joined the community just now. I am keen to participate and contribute to this forum. I am basically a very opinionated person and love debating. I am a fitness freak and also a golf enthusiast. I am also in to social service and I contribute 10% of my income to trusts that educates African and Indian poor kids. Nothing more.. looking forward to a happy time out here. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi