monaaa Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 złamałam nogę wychodząc z urzędu skarbowego,czy przysługuje mi jakieś odszkodowanie? jakie dokumenty muszę wypełnić zeby je otrzymać? Oraz czy w ogóle należy mi się jakies odszkodowanie,Dziekuje za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewania Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Niejasno napisalas. Jestes pracownikiem US czy klientką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monaaa Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Jestem klientką US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewania Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 monaaa wrote:czy w ogóle należy mi się jakies odszkodowanie,Jesli bylas tam prywatnie i jestes gdzies ubezpieczona od NW (nastepstw nieszczesliwych wypadkow) to zglos sie do tego Towarzystwa Ubezpieczeniowego (nie wiem: PZU, Hestia, Generali).Jesli nie bylas - to niestety znikąd chyba pieniazkow nie dostaniesz. Chyba, ze udowodnisz, ze Twoj upadek spowodowany byl jakas nieprawidlowoscia ze strony US (wyszczerbione, nierowne schody itp.) Wtedy bedziesz mogla zlozyc pozew z powodztwa cywilnego przeciwko Urzedowi Skarbowemu.Troche to ryzykowne biorac pod uwage charakter instytucji..... (żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi