monika2434 Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 witam w szpitalu bylam od 17 -21 wrzesnia podobna za doby pobytu w szpitalu nie moge sie starc bo nie mam swiadczenia szpitanego w ubezpieczeniu grupowym w pracy chocaz to dla mnie chore bo miesiecznie place 47,30 zl ale czy za sam zabiego moge sie strac jest to uszzerbek napewno na zdrowiu,narazie do konca pazdiernika mam L4 potem napewno bedzie cag dalszy,jesli tak to o taki odszkodowanie stra sie po powrocie do pracy czy w czasie zwolnienia tez mozna skladc wniosek,mam ubezpieczenie pzu grupowe z pracy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pomocprawna77 Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Witam.Wszystko jest ładnie i pięknie, tylko powiedz czy ty masz polisę w domu i czy w ogóle wiesz jakie masz ubezpieczenie? Sytuacja ma się tak, że jeżeli masz NW do ubezpieczenia to możesz się starać o odszkodowanie, a co do samej polisy , na niej masz wyszczególnione za co należy ci się odszkodowanie. Sprawdź najpierw czy masz o co się starać , żeby nie wyszło ,że cała sprawa była robiona bez potrzeby, z uwagi na brak ubezpieczenia. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts