Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Wypadek przy wyścigu z kolega

bery1994
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich jestem ubespieczony w szkole i w ostatnim tygodniu wakacji gdy ścigałem sie z kolega przewróciłem się i złamałem oby dwie kości przedramienia które mam skręcone na blaszki i śruby o jak wysokie odszkodowanie powinienem sie ubiegać ???? longete gipsową nosilem przez 6 tygodni i ściąglem ją w ten poniedzialek ale kośc jedszcze sie nie zrosła i nie moge narazie nic z odszkodowaniem robic dopiero za 6 tygodni skończe tok leczenia tego złamania orientuje sie ktoś???? potrzebne sa jeszcze jakies informacje?????

bery 1994 ,zgłoś sie do sekretariatu szkoły ,lub którys z rodziców po kwestionariusz potrzebny do wypełnienia wszystkich informacji .w sekretariacie powiedzą o wszystkich formalnościach jakich trzeba dopełnic.

W szkole musisz wypełnić formularz zgłoszenia szkody.(albo pani w szkole wypełni) Oni stęplują. Wraz z kserokopią legitymacji, dokumentacji medycznej z przebiegu leczenia i zaświadczenia o zakończonym leczeniu plus (zakładam, że nie jesteś osobą z pełnymi prawami) kserokopię opiekuna prawnego (tata lub mama). To wszystko wysyłasz do TU.