sojer Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Wypadek w pracy-zerwanie wiązadeł w kolanie, zerwanie torebki stawowej, naderwanie ścięgna i skręcenie kolana. Firma uznała mi wypadek w pracy. Czy po wyleczeniu i rehabilitacjach mogę się ubiegać odszkodowania bądź zadośćuczynienia od pracodawcy zwłaszcza że lekarz już mi mówi że będę już niezdolny do pracy w tym zawodzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korbiel25 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Witam miałem wypadek w grudniu w zeszłym roku skręcenie stawów kolanowych i powiem ci tak mam prawników z firmy VOTUM i jak najbardziej ci się należy tylko jedno ci powiem walka będzie długa . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Ja polecam Adversum. Fachowcy godni polecenia. Pytanie tylko, czy pracodawca nie napisał, że z Twojej winy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sojer Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 nie z mojej winy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi