an.nie Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Witam!Dwa miesiące temu miałam wypadek samochodowy, pod koła samochodu wbiegł mi zając. Ja chcąc go (NIE POLECAM!!!!) ominąć zjechałam na pobocze i uderzyłam w stertę pustaków. Na miejsce została wezwana Policja i Pogotowie. Zostałam przetransportowana helikopterem do szpitala. Na miejscu stwierdzono złamanie kręgosłupa L1 i inne stłuczenia płuc i żeber. Pytanie, czy należy mi się jakieś odszkodowanie ? Nie miałam opcji NW w polisie samochodu. Proszę o odpowiedz. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortbroker Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 witam myślę że możesz spróbować skontaktować się z lokalnym nadleśnictwem i poprosić o ich polisę oc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrus33 Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 jeśli był znak o zwierzętach przed lasem, to nie masz po co iść do nadleśnictwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
an.nie Posted October 13, 2009 Author Share Posted October 13, 2009 Witam ponownieZnaku o zwierzynie leśnej faktycznie tam nie było.Zadzwoniłam do nadleśnictwa, nie chcieli podać nazwy ubezpieczyciela i stwierdzili, że za takie wydarzenie oni niestety nie odpowiadają. Co robić dalej????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkodnik Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Temat już się przewijał na Forum. Niestety nikt nie pochwalił się pozytywnym zakończeniem takiej sprawy.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
an.nie Posted October 13, 2009 Author Share Posted October 13, 2009 Szkoda, że nikt nie pochwalił się sukcesem w podobnej sprawie. Zupełnie nie wiem jak to ruszyć. A cierpię okrutnie i będzie to trwało i trwało..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts