Wypadek z mojej winy-odszkodowanie?

Założył an.nie, 12 października 2009 · 280 wyświetleń

an.nie

Witam!

Dwa miesiące temu miałam wypadek samochodowy, pod koła samochodu wbiegł mi zając. Ja chcąc go (NIE POLECAM!!!!) ominąć zjechałam na pobocze i uderzyłam w stertę pustaków. Na miejsce została wezwana Policja i Pogotowie. Zostałam przetransportowana helikopterem do szpitala. Na miejscu stwierdzono złamanie kręgosłupa L1 i inne stłuczenia płuc i żeber. Pytanie, czy należy mi się jakieś odszkodowanie ? Nie miałam opcji NW w polisie samochodu. Proszę o odpowiedz. Pozdrawiam

fortbroker

witam

myślę że możesz spróbować skontaktować się z lokalnym nadleśnictwem i poprosić o ich polisę oc

piotrus33
jeśli był znak o zwierzętach przed lasem, to nie masz po co iść do nadleśnictwa.
an.nie

Witam ponownie

Znaku o zwierzynie leśnej faktycznie tam nie było.

Zadzwoniłam do nadleśnictwa, nie chcieli podać nazwy ubezpieczyciela i stwierdzili, że za takie wydarzenie oni niestety nie odpowiadają. Co robić dalej?????

szkodnik
Temat już się przewijał na Forum. Niestety nikt nie pochwalił się pozytywnym zakończeniem takiej sprawy....
an.nie
Szkoda, że nikt nie pochwalił się sukcesem w podobnej sprawie. Zupełnie nie wiem jak to ruszyć. A cierpię okrutnie i będzie to trwało i trwało.....