benek Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 2 MIESIACE CZEKAM NA ODSZKODOWANIE{nie z mojej winy} I CISZA! A ONI TWIERDZA ZE MAJA 90DNI NA ROZPATRZENIE SPRAWY!!!!A 2480ZL CHCIELI MI DAC PO TYGODNIU OD STLUCZKI!! FIRMY NA TELEFON=OSZUSCI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1661348212 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Zapoznaj się dokładnie jaki jest etap likwidacji. Może to z Twojej winy nie mogą zakończyć postępowania likwidacyjnego.Bo takich jak Ty to już spotkałem wielu, bulwersacja a tu okazuje się, że czegoś brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 a czytasz ze zrozumieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1661348212 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Nie mam z tym problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anna300773 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Rozumię ,że pracujesz dla tych oszustów ale mógłbys agitować bardziej taktownie.Biedny ,jedyny ,lojalny............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saszka Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 LINK4 - miło, przyjemnie to się u nich kupuje polisę, ale tylko wtedy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1661348212 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 anna300773 wrote:Rozumię ,że pracujesz dla tych oszustów ale mógłbys agitować bardziej taktownie.Biedny ,jedyny ,lojalny............Nie pracuje dla nich więc tym się nie przejmuj. A to, że napisał, że nie z jego winy to już wiele razy słyszałem i czytałem - a faktycznie nie zawsze tak jest. Stąd też była moja rada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi