monit Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Witam skręcilem sobie kciuk podczas lekcji w-fu 5tego bieżącego miesiąca do zdjęcia szyny mam przyjsc 19tego to ponad 2 tygodnie w trakcie jeszcze reka zaczyna mi się trzęsc jutro ide tez do lekarza z tym ale chcialbym sie dowiedziec ile %+- dostane podkreslam ze nic praktycznie prawa reka nie moge robic pisac nosic bo mam szyne az za nadgarstek. Z góry dziekip.s po 1.pisalem lewa reka po2.jestem dyslektykiem objawy m.in brak znaków interp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomocprawna77 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Kolego bez nerwów bo nikt tu nie siedzi nie zajmuje się tylko twoją sprawa. Nikt nie jest w stanie ci określić czy otrzymasz 5% czy 10%, wszystko zależy od dalszego twojego leczenia. To komisja określa wysokość procentową należną do wypłaty. Nie ma zapisu że za kciuka tyle i tyle a za nogę tyle. Wszystko zależy od określenia uszczerbku na zdrowiu jaki poniosłeś z tego tytułu. Pozbieraj całą dokumentację medyczną poczekaj do czasu ściągnięcia szyny, zacznij zbierać rachunki imienne za zakupione leki i nie tylko. Zgłoś sprawę do formy która cię ubezpiecza i poczekaj na rozwój sprawy. Po komisji jak stwierdzisz że za mało dostałeś możesz się odwołać. PS. Trzymaj nerwy na wodzy bo sam nie jesteś na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi