ja2365 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Witam.Zleciłem firmie InterLex z Legnicy zajęcie się sprawą mojego odszkodowania .Sprawa była wygrana na 99 % lecz ta firma ją przegrała i oczywiście zapomniała mnie powiadomić o wyroku sądowym. Podpisałem tej firmie wszystkie pełnomocnictwa tak więc ugotowali mnie w całości .Wyrok się uprawomocnił i nie mogłem już nic zrobić .Przestrzegam wszystkich !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1661348212 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Skąd założenia, że sprawa była do wygrania w 99% ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomocprawna77 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Kolego to, że tobie akurat nie wywalczyli odszkodowania to nie znaczy, że wszystkim nie wywalczą. Ty twierdzisz,że sprawa była wygrana i trąbisz o tym w okół, napisz czemu sprawa była przegrana bo może być sytuacja pojawienia się nowych wątków w sprawie które wypłynęły w trakcie działań o których ich nie poinformowałeś. Napisz czego dotyczyła sprawa. Jak znam,zycie nikt ci z gory nie powiedzial ze sprawa jest wygrana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 NIe chce bronić tej firmy bo jej nawet nie znam ale sam wiem jak ludzie potrafią zatajać pewne fakty licząc ze sie nie wyda .Z drugiej strony wiem o praktykach obiecywania klientom niemal bogactwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi