jmazur Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 bylam uczestniczka wypadku samochodowego, jechalam jako pasazerka samochodu prowadzonego przez mojego chlopaka, niestety do wypadku doszlo z jego winy, ja trafilam do szpitala z urazem klatki piersiowej i ogolnymi potluczeniami, jednak w momencie przyjecia nie stwierdzono zadnych zlaman. ze szpitala wyszlam po kilku dniach jednak czas dochodzenia do siebie byl znacznie dluzszy. meczyl mnie szcztegolnie uporczywy bol kregoslupa, po wizycie u ortopedy do ktorego zostalam sierowana i wykonanej tomografii okazalo sie ze mam zlamanie gornej blaszki granicznej 3 kregu piersiowego. mam zalecenie pozniejszej rehabilitacji, czy moge starac sie o odszkodowanie??? i w jaki sposob to zrobic, prosze o odpowiedz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorota68 Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 odszkodowanie z NNW sprawcy- jeżeli takowe miał. To małe kwoty. Ale druga mozliwośc to- z OC sprawcy- wiecej zachodu. Ale może ktos bardziej zorientowany sie wypowie i pomoze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bea1976 Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Zajmuję się odzyskiwaniem odszkodowań dla osób, które ucierpiały w wypadkach komunikacyjnych. Mój nr tel: 607979994 Beata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts