maaciek Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Witam.Przed weekendem miałem kolizję, w tył mojego samochodu uderzył inny samochód (ob. niemiec), poczym obruciło mój pojazd o 90 stopni, następnie uderzył we mnie jeszcze inny pojazd. W skutek czego mam rozbity samochód. Obaj sprawcy przyznali sie do winy przed Policją.Niestety nie mam teraz możliwości dojazdu do pracy gdyż pracuje w godzinach nocnych, w innej miejscowości i nie kursuje komunikacja miejska itp. Czy mam możliwość wynajecia samochodu na koszt sprawcy, jeśli tak to którego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_1st Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 maaciek wrote:Witam.Przed weekendem miałem kolizję, w tył mojego samochodu uderzył inny samochód (ob. niemiec), poczym obruciło mój pojazd o 90 stopni, następnie uderzył we mnie jeszcze inny pojazd. W skutek czego mam rozbity samochód. Obaj sprawcy przyznali sie do winy przed Policją.sprawca to raczej jest jedenmaaciek wrote:Niestety nie mam teraz możliwości dojazdu do pracy gdyż pracuje w godzinach nocnych, w innej miejscowości i nie kursuje komunikacja miejska itp. Czy mam możliwość wynajecia samochodu na koszt sprawcy,uzasadnij odpowiednio swój wniosek i oczywiście możesz liczyć na refundacjęmaaciek wrote:jeśli tak to którego??no raczej żadnego z rozbitych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi