pampampam Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 mialem piekielne wydarzenie w angliipracujac tyle lat nic gorszego mnie jeszcze nie spotkalopracuje w kuchni, a jak jest w kuchni kazdy wiebylo to pol roku temubyl spory ruch wiec trzebabylo sie uwijac, ja wrecz biegalem po kuchni, a co sie stalo?poslizgnalem sie na skorkach po jakichs owocach i wlozylem cala lape w olej od frytkownicy, naszczescie ta byla mniej rozgrzana, wiec poparzenie nie bylo na tyle orzlegle zebym stracil cala skore, lecze sie juz dlugo tu na miejscu w anglii, bo tu mam rodzine i dzieci.ale tak czytajac rozne wypowiedzi zastanawiam sie czy nie moge dostac odszkodowania .y ponoc ciezko udowodnic aby wypadek w pracy byl wina nie moja a szefa czy kogos tam, co mam robic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wypadekanglia.pl Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 witam,to rzeczywiście przykry wypadek i z pewnością bardzo bolesny:/ co do samej istoty sprawy -rzeczywiście należałoby udowodnić, że wypadek nie był spowodowany przez Ciebie. Pytanie zasadnicze, na czym się poślizgnąłeś? Czy te skórki na podłodze to Twoja wina? Czy zawsze w kuchni praktykowane są takie zwyczaje, czy to zdarzenie jednokrotne i niepowtarzalne? Jak zareagował na wypadek Twój szef? Czy zostało to odnotowane w księdze wypadków? Postaram się pomóc, musisz tylko opisać szerzej sam wypadek. Czy w dokumentacji medycznej pojawiają się zapisy mówiące o przyczynach obrażeń?pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts