pawelll8585 Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Witam wszystkich mam pytanie , na dniach przyjdzie do mnie rzeczoznawca i nie wiem jak mam sie zachowac . Sytuacja wyglada nastepujaco wracajac z imprezy wsiadlem do samochodu zeby sie przespac z zimna odpalilem silnik samochodu i zasnolem , po jakiejs godzinie zaczelo palic sie auto czy mam jakas szanse zeby dostac odszkodowanie ???? Jak tak prosze napisac jak mam sie zachowac na rozmowie z rzeczoznawca dzieki za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Co Ty tak z tymi biurami się Dochodzenie uparłeśwszystko byś pchał do biura, daj Koledze jakąś radęok mówić prawdę i tylko prawdę zgodaMam do Ciebie pytanie Kolego pawellll czy czasem nie zasnąłęśz papieroskiem w rączce co i gdzie się zaczeło palić ?swoją drogą nie gratuluję pomysłu noclegu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Tak swoją drogą fantazję chłopina ma niemałąa silniczek cicho terkotał, radyjko pykało i nagle spać się zachciało mam nadzieję Kolego że swoim wydechem nie przyczyniłeś się do tego nieszczęściakoniec żartów !Wybacz ale jestem bardzo ciekawy jakie podałeś okoliczności i jak wylądał opiszgłoszenia szkody ? To w tym momencie najistotniesjsza część twojego problemu.Oczywiśćie w przypadku gdy podałeś inne okoliczości nie ma potrzebyTwojej odpowiedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts