t_misiek Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 WitamW listopadzie 2009 roku spółdzielnia mieszkaniowa zamierza przeprowadzić wymianę instalacji elektrycznej w moim mieszkaniu (mieszkanie własnościowe) co spowoduje uszkodzenie ścian w mieszkaniu. Mieszkanie zostało gruntownie wyremontowane w 2008 roku. Mam pytanie czy w związku z uszkodzeniem ścian mieszkania mogę się ubiegać o odszkodowanie od spółdzielni lub firmy wykonującej usługę na rzacz spółdzielni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1661348212 Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 A wytłumacz mi dlaczego miałbyś uzyskać odszkodowanie od spółdzielni czy też firmy wymieniającej instalację ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_misiek Posted November 6, 2009 Author Share Posted November 6, 2009 Pytam czy moge uzyskać odszkodowanie ponieważ spółdzielnia przenosi liczniki z mieszkań na korytarz co wiąże się z uszkodzeniem ścian. Gdybym sam wymieniał instalację nie byłoby problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts