zalamana39 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Jestem mamą 19-letniego syna , który uległ wypadkowi samochodowemu , był pasazerem. Jego obrazenia , to złamana miednica , wstrzas mózgu , w wyniku którego syn ma problemy z pamięcią , z koncentracja . Prosze pomuszcie mi podjac właściwa decyzje jesli chodzi o odszkodowanie , czy wynając firmę , czy walaczyc samemu . , prosze doradzcie mi co robic , jestem kompletnym laikiem , jezeli chodzi o te sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 pytanie moje brzmi : jaką wysokość nawiązki mogę żądać od sprawcy wypadku,który był pijany.Ja zostałam ofiarą mam połamaną rękę ,jestempo poważnej operacji-śruby itp..Czeka mnie długa rehabilitacja,a ręka nie będzie już sprawna w 100%. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomocnik Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 zalamana39masz dwie opcjestarac sie o odszkodowanie samemu , badz tez wynajac firme ktora wie jak to zrobic mozesz starac sie o odszkodwoanie dla syna oraz o zadosc uczynienie dla niego oraz twojej rodziny jesli chcesz mozemy porozmawiac prywatnie przez maila to udziele ci paru odpowiedzi adres mailowy masz w moim profilu Domin powinienes starac sie o odszkodowanie z ocprzedstaw sprawe bardziej mi na maila to opowiem na twoje pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 A ja myslalam, ze skoro ktos pyta na forum to i na forum powinna byc udzielona odpowiedz? A moze pomocnik w ten sposob stara sie nawiazac kontakty z potencjalnymi klientami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi