Superbal Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 WitamChciałem się wywiedzieć czy będąc ubezpieczonym w szkole moge się starać o odszkodowanie za wybitego i skręconego palca u nogi, bo słyszałem, że raczej nie ma sensu. Raczej żadko robię sobie krzywde więc nie jestem w temacie W kazdym badz razie mam jakies szanse na chocby pare dyszek? (zawsze to jakaś kasa :]) dodam, że szybko schodzilem po schodach co skończyło się niezwykle spektakularnym wyrotem :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blog Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 wiesz, mało to prawdopodobne, ale spróbować warto, idź do szkoły, zbierz dane ubezpieczyciela i nr polisy i zgłoś to do TU, może uzyskasz pare dyszek, dosłownie, ale zawsze to cośpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi