isia86 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Moim zdaniem to banda oszustów i klamców. Sama czekam na wypłatę odszkodowania ponad 1,5 msc!!Wszystko sie przeciąga bo ponoć sprawca nie odesłał im pisma w ktorym zgadza sie ze swoim własnym oświadczeniem.Jeszcze większy problem pojawil sie gdy doprowadzona do szalu zadzwonilam do faceta ktory prowadzil moja sprawe i powiedzialam mu ze kpi sobie z ludzi bo jak sie dowiadywalam ze jak sprawca w przeciagu 30 dni im tego nie wysle odszkodowanie zostaje automatycznie wyplacane!! Pozniej stwierdzil ze on juz mojej sprawy nie prowdzi i przekazal mnie swojej kolezance. Gdy spytalam dlaczego i czemu nie zostalam o tym poinformowana odpowiedzial ze nie musze byc i sa to wewnetrzne ich ustalenia. Ta nowa mnie zbyla tym samym klamstwem tj czekaja na odzew sprawcy. Poprosiłam wiec numer do przełożonej. A ona ze postara sie przyspiszyc sprawe. I ot co !!! Dzwonie do sprawcy a ten ze dzwonili do niego i ze zostal tego dnia poinformowany (osobiscie dalam im do niego nr telefonu- to chyba jakis zart!) ze jego auto musi przejsc oględziny!! Mimo tego ze na oswiadczeniu jest wyraznie napisane ze on zadnej szkody nie ma!! Wiec znow dzwonie do tych poje**ńcow ( bo naprawde juz nie mam słów) a oni mi na to ze oni musza sprawdzic na jakich wysokosciach auto ma pewne elementy - czyli uwazaja ze on nie byl w stanie mi takich uszkodzen wyrzadzic!! I nagle tak po ponad 1,5 msc oczekiwaniu sobie o tym pomysleli?!? Czy to jest zgodne z prawem?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiczol Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Żeby zwrócić na siebie uwagę nie musisz zakładać nowego tematu. Taką samą treść napisałaś w poprzednim temacie, więc po co kopiować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronco Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 no robia Cię klasycznie w konia, co Ciebie obchodzi, e facio nie potwierdził ? ich zasmarkanym obowiązkiem się z nim skontaktować, pisz o odsetki za zwlokę + skarga do rzecznika Ubepieczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi