whisky1970 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 witam mam pytanie czy orzecznik zus zaliczy moje połamanie jako wielozłamniowe czy wszystko osobno uległem wypadkowi w pracy zus uznał wypadek w pracy jestem w trakcie rehabilitacji ale bede sie starał o odszkodowanie miałem złamane:kompresyjne złamanie kręgosłupa w odc.L1,w L2 iL3 połamane przyrostki poprzeczne ,złamane 11 żeber,złamaną prawą łopatke na ile mniej więcej moge liczyć ???tabelkę Lex juz oglądałem a tylko pytam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 To jest tabela z ROZPORZĄDZENIA !Z opisu urazy bardzo rozległe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whisky1970 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 chciałem sie dowwiedzieć na ile moge liczyć według Ciebie oczywiście wiem jakie podejscie do sprawy mają lekarze orzecznicy jak możesz to napisz według Twojego uznania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Nie jestem medykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whisky1970 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Chciałem aby behapówka zopiniowała moje pismo oczywiscie jesli moze????Mniej więcej na ile moge liczyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi