vex777 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Dnia 2 kwietnia grajac w pilke zlamalem sobie noge w 5 miejscach. Nie dostalem gipsu lecz druty do kosci. Operacja wyciagania bedzie w lutym na feriach. Na jakie odszkodowanie moge liczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Od kogo niby?Od boiska? Od piłki? A może od organizatora?Napisales, że złamałeś sobie. W jaki sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej1998785 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 czesc mam złamaną noge w kostce mam tez załozony gips i dostaje jakies zaszczyki na zakrzepy ale noga mi sienieje cos mam zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabianopulos Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 maciej1998785 wrote: czesc mam złamaną noge w kostce mam tez załozony gips i dostaje jakies zaszczyki na zakrzepy ale noga mi sienieje cos mam zrobic? iść do lekarza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi