odszkodowanie po wypadku busem
Założył gosiang, 2 grudnia 2009 · 358 wyświetleń
Podstawą jest to, że był to dla Ciebie kurs płatny i zawarłaś z nim umowę na świadczenie usług. Z winy kierowcy ta umowa została zerwana a Ty zostałaś poszkodowana
To, że jakiś tam lekarz coś orzekł ma znaczenie w sprawie przeciw kierowcy ale Ty normalnie skompletuj dokumentację medyczną, oraz udaj się na policję po kopię notatki. BYŁAŚ POSZKODOWANA I MAJĄ OBOWIĄZEK UDZIELIĆ CI INFORMACJI O SPRAWCY ORAZ JEGO POLISIE. To czy roszczenie jest prawomocne czy nie zalezy od towarzystwa a nie od policji. Towarzystwo skieruje Cię na komisję lekarską.
W tej sytuacji proponuję Ci jednak skorzystać z pomocy kancelarii odszkodowawczej. Bo sprawa jest zakręcona. Moja kancelaria nie bierze nic jeśli nie uzyska dla Ciebie odszkodowania więc nic na konsultacji nie tracisz. Jako, że nie jestem za reklamowaniem się, to jeśli jesteś zainteresowana napisz na priv. Publicznie reklamować się i namawiać kogokolwiek nie mam najmniejszego zamiaru.
Ale jest wiele kancelarii zajmujących się tym i w Twojej okolicy pewnie znajdziesz godną polecenia oraz szanującą klientów.
I uszy do góry nie poddawaj się.
Sam fakt, że byłaś w busie, ktorego kierowca doprowadził bądź uczestniczył w wypadku uprawnia Cię do ubiegania się o odszkodowanie bez względu na to, co orzeknie sąd.
Pozdrawiam
osa_74 napisał(a):
Cześć. W sprawie odszkodowania napisz pismo też do dyrekcji która odpowiada za ten transport liniowy,ponieważ kupując bilet jesteś przez nich ubiezpieczona i ta właśnie firma powinna wypłacić odszkodowanie.
Nw nie daje ciekawych odszkodowan a z oc i tak się należy