giedymin22 Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 mam pytanko..ile czeka się na odszkodowanie z Uniqa? i ile moge dostac skoro miałem potłuczona głowę w wypadku samochodowym..jechałem jako pasażer...spędziłem 4 dni w szpitalu, potem kontrole itp..jakies leki tez były..prosze o szybka odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giedymin22 Posted January 7, 2010 Author Share Posted January 7, 2010 halo?! niech ktos sie wypowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
himera Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 A ile już czekasz na wypłatę z Hestii ? Poza tym jest dostępny art. na ten temat http://www.odzyskaj.info/poradnik-odszkodowania/terminy-likwidacji-szkod-komunikacyjnych-z-tytulu-obowiazkowego-ubezpieczenia-oc/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giedymin22 Posted January 8, 2010 Author Share Posted January 8, 2010 cała sprawa od złozenia dokumentow trwa juz 3 miesiace prawie...to uniqa jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabianopulos Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 trzeba zadzwonić do siedziby Uniqa w łodzi i tam się dowiedzieć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztof1 Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Też radzę zadzwonić i zapytać skąd te opóźnienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzejgryczka Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 A ja radzę nie dzwonić a napisać emaila lub faks, żeby jakieś potwierdzenie dla działania. W piśmie proszę napisać, że w przypadku braku decyzji w ciągu 7 dni od otrzymania pisma wystąpi Pan do Komisji Nadzoru Finansowego ze skargą na nieterminową likwidację szkody. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts