pelestyna Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam jestem tutaj po raz pierwszy i chcialbym zebyscie mi w jakis sposob pomogli.. Moze przedstawie w skrocie swoja sytuacje:A wiec..Mam 21 lat,student.. ubiegam sie o prace w policji ..w tym tyg mam komisje lekarska by dostac sie do szkolki ..cala reszte zdalem testow.. wiec prosze o pomoc w jaki sposob moge wyciagnac po wypadku jak najwieksza sume by nie komplikowalo mi sie to z policja ..bym czasem sobie glupim papierem nie zaprzepascil kariery w policji.. Przedwczoraj mialem wypadek samochodowy z nie mojej winy ..Kierowca byl kolega ktory nie odniosl wiekszych strat.Byl naobserwacji w szpitalu ze wzgledu na wysokie cisnienie.wyleciala poduszka powietrzna w seicento..oczywiscie samochod do kasacji ..wypadek byl przy predkosci 80-90km/h..Wyjechal nam na skrzyzowaniu samochod i uderzylismy w niego..Byly tam tez kamery i stwierdzono wine tego Pana ze nie ustapil nam pierwszenstwa.Z nim i pasazerem wszystko ok takze nie bede sie tutaj zaglebial w szczegoly.Z nami jeszcze jechal drugi kierowca siedzacy obok ktory ma 8szwow pod kolanem bo uderzyl w deske rozdzielcza..I teraz ja !!..Siedzialem z tylu za pasazerem.. Lekarz stwierdzil nieduzy krwiak na twarzoczaszce i obita prawa noge na podudziu..Na drugi dzien zrobilem sobie przeswietlenia i otrzymalem kolejnypapier ze wszystko jest juz ok i ze nalezy mi sie odpoczynek..Jestem ubezpieczony w Compensie na najnizej stawce.. oraz w klubie sportowym bo to sie zdarzylo wracajac z treningu do domu..wiec posiadam dwa ubezpieczenia oczywiscie w klubie tez najnizsza stawka takze wielkich pieniedzy od nich sie nie spodziewam...Sprawca ma ubezpieczony samochod w PZU i teraz pytanie jaka kwote moge mniej wiecej dostac z NW i ubepieczenia mojego i co zrobic by otrzymac jeszcze wiecej.. gdzie sie udac i czy zalatwiac jeszcze jakies papiery.. Z gory dziekuje i licze na pomoc.. bede ogromnie wdzieczny.. Pozdrawiam Lukasz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ava80 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 zdanie mnie podlamało..chcesz uzyskać nalezne odszkodowanie za uszkodzenia czy "w jaki sposob moge wyciagnac po wypadku jak najwieksza sume"..naucz sie formułować wypowiedzi, wyłudzenia nigdzie nie sa mile widziane a forma twojego pytania na to wskazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi