Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Wysokosc odszkodowanie.. opisana sytuacja.. prosze o pomoc !!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem tutaj po raz pierwszy i chcialbym zebyscie mi w jakis sposob pomogli.. Moze przedstawie w skrocie swoja sytuacje:

A wiec..

Mam 21 lat,student.. ubiegam sie o prace w policji ..w tym tyg mam komisje lekarska by dostac sie do szkolki ..cala reszte zdalem testow.. wiec prosze o pomoc w jaki sposob moge wyciagnac po wypadku jak najwieksza sume by nie komplikowalo mi sie to z policja ..bym czasem sobie glupim papierem nie zaprzepascil kariery w policji..

Przedwczoraj mialem wypadek samochodowy z nie mojej winy ..Kierowca byl kolega ktory nie odniosl wiekszych strat.Byl naobserwacji w szpitalu ze wzgledu na wysokie cisnienie.wyleciala poduszka powietrzna w seicento..oczywiscie samochod do kasacji ..wypadek byl przy predkosci 80-90km/h..Wyjechal nam na skrzyzowaniu samochod i uderzylismy w niego..Byly tam tez kamery i stwierdzono wine tego Pana ze nie ustapil nam pierwszenstwa.Z nim i pasazerem wszystko ok takze nie bede sie tutaj zaglebial w szczegoly.Z nami jeszcze jechal drugi kierowca siedzacy obok ktory ma 8szwow pod kolanem bo uderzyl w deske rozdzielcza..I teraz ja !!..Siedzialem z tylu za pasazerem.. Lekarz stwierdzil nieduzy krwiak na twarzoczaszce i obita prawa noge na podudziu..Na drugi dzien zrobilem sobie przeswietlenia i otrzymalem kolejnypapier ze wszystko jest juz ok i ze nalezy mi sie odpoczynek..Jestem ubezpieczony w Compensie na najnizej stawce.. oraz w klubie sportowym bo to sie zdarzylo wracajac z treningu do domu..wiec posiadam dwa ubezpieczenia oczywiscie w klubie tez najnizsza stawka takze wielkich pieniedzy od nich sie nie spodziewam...Sprawca ma ubezpieczony samochod w PZU i teraz pytanie jaka kwote moge mniej wiecej dostac z NW i ubepieczenia mojego i co zrobic by otrzymac jeszcze wiecej.. gdzie sie udac i czy zalatwiac jeszcze jakies papiery..

Z gory dziekuje i licze na pomoc.. bede ogromnie wdzieczny.. Pozdrawiam Lukasz !!!

• 5 tygodni później...

zdanie mnie podlamało..

chcesz uzyskać nalezne odszkodowanie za uszkodzenia czy "w jaki sposob moge wyciagnac po wypadku jak najwieksza sume"..

naucz sie formułować wypowiedzi, wyłudzenia nigdzie nie sa mile widziane a forma twojego pytania na to wskazuje :/