mac19881 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Witam mam pare pytań mianowicie miałem wypadek przy pracy,Teraz aktualnie jestem na rehabilitacyjnym który przyznali mi na 6miesięcy.Czy mogę podczas gdy jestem na rehabilitacyjnym wystapić o odszkodowanie,leczenie w sumie niedługo będzie zakończone,lekarze już mi więcej nie pomogą.Drugie pytanie na ile mogę liczyć procent jeśli straciłem paliczek paznokciowy kciuka,dwa paliczki 4 palca,a drugi i trzeci uratowane,ale sztywne i do tego wyglądają jak jedna wielka blizna,brak czucia,nerwiak kciuka oraz nerwiak palca 4.Blizna na przedramieniu poprzez wzięcie skóry do przeszczepu na palec 3,oraz blizna na miednicy,bo była pobierana kość.3 pytanie czy w takim przypadku dostanę rente? dodam jeszcze ze jestem praworęczny,a wypadkowi uległa właśnie ta ręka.Czekam na odpowiedzi.Z góry dziękuje i pozdrawiam.Dodam jeszcze ze mam 20lat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur1 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Odszkodowanie po zakończeniu leczenia w tym rehabilitacji.Renta i odszkodowanie to medycy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts