doominik1988 Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 witamw styczniu 2009 roku spowodowałem wypadek w którym poważnie została ranna moja ciocia. po kilku miesiącach zaczęła starać sie o wypłatę odszkodowania z tytułu nnw, jednak okazało sie że w głównym komputerze ubezpieczyciela nie jest zapisane że opłaciłem nnw. jednak ja wraz z polisa oc opłaciłem również nnw w wysokości 40 zl. na polisie w formie dokumentu (papierowej) mialem zaznaczone również że zapłaciłem składkę nnw. Udałem się wiec do przedstawiciela firmy w któej zawarłem umowę oc i nnw w celu wyjaśnienia. wytłumaczyłem wszystko spytałem o co tu chodzi wtedy ta Pani która mnie obsługiwała (ta sama która mnie obsługiwała gdyzawierałem polisę) powiedziała że zaraz wszystko bedzie ok tylko musi zrobic ksero polisy wiec jej dałem polise a ona wyszla gdzies wrócila po chwili i na mojej polisie miałem przekreslone miejsce gdzie widnialo ze oplacilem nnw i byla przybyita pieczątka wiec ja jej mowie dlaczego tak zrobila ona na to ze ktos tam jej tak kazal, a i jescze podpisala sie za jakiegos kolesia. Poprosilem ją zeby w miejscu gdzie ona mi to podbila pieczatkę napisala date jednak sie nie zgodzila. Co mogę zrobić w tej sytuacji?? dodam jeszcze ze posiadam KSERO polisy zrobione zanim przybiła mi tą pieczątkę.PROSZę o pomoc i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BANAN150274 Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 WITAM. Czasami pracownicy TU przekraczają wszelkie granice ale Twój przypadek to już totalna przeginka. Ja bym zrobił tak: pozwał TU albo tę panią na drodze cywilnej za fałszowanie dokumentów i przy okazji o odszkodowanie za straty moralne a następnie zatrudnił odpowiednią instytucję aby wyciągnęła od nich kasę na maksa dla cioci bo przecież dla Twojej polisy to mało ważne czy ciocia dostanie 1000 czy 10000 PLN. Pozdrawiam i życzę pozytywnego zakończenia sprawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts