owk Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam miałem wypadek w pracy w Holandii i teraz nie wiem jak mogę dochodzić odszkodowaniapracodawca absolutnie nie poczuwa się do winy i nie chce słyszeć o żadnym odszkodowaniu z jego strony dla mnie nie iwem co robić nie znam się na tym wcale poprostu chciałem dobrze wykonywać swoją pracę a teraz jestem na zwolnieniu i nie mogę robić tego po co wyjechałem czyli zarabiać pieniędzy co robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryjan Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 może poszukaj jakiejś kancelarii tam w Holandii, sądzę, że znajdzie się jakiś specjalista, tylko uważaj na koszty adwokackie, aby nie zjadły twojego odszkodowania.znasz angielski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi