palomka45 Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Dobry Wieczór mam pytanie odnośnie renty z tytułu wypadku jakie dokumenty muszę zanieść do ZUS-u, oraz czy muszę się zwolnić z pracy jeżeli umowę mam do 31 stycznia, a świadczenia rehabilitacyjne do 8 lutego??Pozdrawiam , oraz wszystkim życzę Wszystkiego Najlepszego na Nowy rok 2010. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur1 Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 http://renty.wieszjak.pl/renta-inwalidzka/96806,Jakie-dokumenty-musze-zlozyc.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eet44ed Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Głównie chodzi o wniosek Rp-1 - Wniosek o emeryturę - rentę z tytułu niezdolności do pracyMusisz w nim umieścić takie informacje jak :imię i nazwiskodatę urodzenia,miejsce zamieszkaniawskazanie rodzaju świadczenia o które się ubiegasz,i oczywiście musisz to podpisać i gotowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
palomka45 Posted January 1, 2010 Author Share Posted January 1, 2010 Chodzi mi przede wszystkim czy muszę w najbliższym czasie się zwolnić odnosząc dokumentację do ZUS - u?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur1 Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Wszak masz umowę terminową do 31.01. a świadczenie do 08.02. Twoja umowa o pracę zakończy się 31.01. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
palomka45 Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 Tak dokładnie umowa kończy mi się 31.01.2010r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur1 Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 A ewentualna renta po świadczeniu rehabilitacyjnym. No to o co chodzi z tym zwolnieniem, kiedy 01.02.2010 nie jesteś już zatrudniony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
palomka45 Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 Dziękuję niestety wszystkiego nie wiem i chcę się o wszystko zapytać żeby później nie mieć żadnych problemów bo akurat na tym mi nie zależy.Pozdrawiam Wszystkich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts