kasiulek85 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam, 9grudnia mialam wypadek, zasłabłam za kierownicą, wskutek zjechałam na lewy pas i uderzyłam w drzewo. Zabrała mnie karetka, 3 dni pzrebywałam w szpitalu. NA karcie wypisu odnotowano iz doznalam kontuzji klatki piersiowej i okolicy biodrowej. Generalnie przydusiły mnie pasy i tyle.....ale pzreświetlenia wyszły ok. Dostałam zalecenie by udać sie do poradni chirurgicznej... i tu lekarz swteirdzil skrecenie kregoslupa w odcinku szyjnym....od tego czasu(od 18.12.2009)nosze kolnierz, ale szyja i kregoslup w okolicy lopatek nadal ostro dokuczaja:(((Jechalam autem sluzbowym, ale z firmy w ktorej pracuje na zlecenie(wracalam do domu po odbyciu spotkania z klientem z tej firmy). Pracujuje tez w drugiej firmie, juz na podstawie umowy o prace i dlatego Obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim. nie wiem czy powinnam gdzies sie udac po jakies odszkodowanie?z zusu raczej nie, ewentualnie z nw ale czy to sie wogole oplaca bawic w tą biurokrację(wogole to dogadac sie w tym pzu to tragedia, dlatego pisze tutaj:)))bradzo prosze o porade...nie chcialabym zeby pzrepadlo cos, o co ewentualnie moge sie ubiegac...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANAN150274 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witaj Kasiulek. Nie jestem specjalistą ale wydaje mi się, że z NW tego pojazdu należy się odszkodowanie. Biorąc pod uwagę obrażenia, jakie doznałaś to jakąś kwotę powinienaś dostać. Szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi