WojciechK Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witam,kilka dni temu we Wrocławiu na przejściu dla pieszych został potrącony mój ojciec, ma połamane kości piszczelowe i kostki w prawej nodze, noga została zoperowana i jest poskręcana trzema śrubami, które zostaną tam na rok czasu. potem czeka go prawdopodobnie jeszcze dłuższa rehabilitacja.Poradźcie mi jak najlepiej dochodzić odszkodowania, lub z usług jakiej firmy skorzystać ? O jakie odszkodowanie powinien się ubiegać ? ile trwa dochodzenie roszczeń przed sądem ?pozdrawiam (na razie słyszałęm o Euco, Helikon i EUROPEJSKA KANCELARIA BROKERSKA) jakie opinie macie o nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Longer69 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ja osobiście korzystałem z Votum i jestem zadowolony. Miałem wypadek na skuterze. Sprawca wymusił pierwszeństwo i wylądowałem na jezdni. Bylem ogólnie potłuczony z otarciami i bólami karku i pleców (2 tyg. zwolnienia). Dostałem 5 tysięcy w dwóch ratach. Mogłem dostać więcej ale zaprzestałem wizyt u Lekarzy. Do dziś tego żałuje hehe Szkoda była likwidowana w Link4. Chyba nie mam co narzekać. Cała sprawa odszkodowawcza trwała 1,5 miesiąca. Więcej czekałem na wypłatę za szkodę na pojeździe. Pół roku wymiany mailowej i ciągłego dzwonienia. Helikona i EKP w ogóle nie kojarzę, a o EUCO słyszałem tylko złe opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi