anieka0206 Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 10 grudnia 2009r, pracodawca wysłał moje dokumenty do zus-u ( protokół , gdzie jest uznany wypadek jako wypadek pzry pracy, zaświadczenie od lekarza o zakończeniu leczenia , kartotekę z przebiegu leczenia) do chwili obecnej żadnej informacji z zus-u nie otrzymałam , dziś dzwoniłam kiedy mogę spodziewać sie wezwania na komisję lekarską, powiedziano mi , ze czynności sprawdzające , trwają ok 3 tyg, że jak wszystko będzie ok, wówczas przekazują moje dokumenty do działu orzecznictwa i oni wtedy mają 2 tyg na wyznaczenie mi komisji lekarskiej określiła , zę tak ok lutego mogę sie spodziewać wezwania na komisję . i tu moje pytanie czy to tak miało wyglądać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur1 Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 To się nazywa tzw. obieg dokumentów ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts