pamela Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 wcaiaz nie idzie uzyskac opini biegłego,brak jest autentycznych swiadkow,z tego tez powodu sprawa została uniewazniona.trzeba czekac.poza tym nie wiem co ma robic jesli sprawca uchyla sie od odpowiedzialnosci wkrecajac,ze to ja wtargnąlem przed maske .jestem całkowicie załamany bo nie dosc,ze ucierpiałem bardzo fizycznie stracilem szanse na studia,to teraz jeszcze nie wiem co z tym wszystkim zrobic,jak walczyc o swoje i tak naprawde co mi sie nalezy.Ten,ktory zajmowal sie odszkodowaniem zakonczyl z ubespieczalnia sprawe na poziomie ugodowym,chce podawac do sadu bo zaplacili grosze ,ale na to potrzebna jest masa kasy.A jaka ma gwarancje,ze cos wygram.Dziekuje za odpowiedz Bart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamela Posted January 11, 2010 Author Share Posted January 11, 2010 skonczyłam z kompensa sadzic sie na poziomie ugodowym,mam propozycje oddac sprawe do sadu,ale firma zajmujaca sie odszkodowaniem zaznaczyła,ze musze dac odpowiedz w ciagu 14 dni czy zgadzam sie na pełnomocnictwo dla prawnika,czy w tej sytuacji po 14 dniach nie bede mogła wznowic tej sprawy .prosze o szybka odpowiedz.z gory dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamela Posted January 14, 2010 Author Share Posted January 14, 2010 plis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
promore Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Compensa to u nich typowe. Ale radze walczyć. Nam się udaje z nimi często wygrywać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzejgryczka Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 pamela wrote: skonczyłam z kompensa sadzic sie na poziomie ugodowym,mam propozycje oddac sprawe do sadu,ale firma zajmujaca sie odszkodowaniem zaznaczyła,ze musze dac odpowiedz w ciagu 14 dni czy zgadzam sie na pełnomocnictwo dla prawnika,czy w tej sytuacji po 14 dniach nie bede mogła wznowic tej sprawy .prosze o szybka odpowiedz.z gory dziekuje Brak Pani decyzji w ciągu 14 dni nie powoduje zamknięcia sprawy. Będzie mogła Pani wystapić w terminie późniejszym tylko już z inną firmą będź prawnikiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts