fregata100 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 WitamJak w temacie .W listopadzie pod Castoramą poszedłem do sklepu na zakupy.Wróciłem do auta na przód wozu nie patrzyłem bo targalem pare metrów wykładziny i po prostu zapakowałem się i jazda.W domu gdy poszedłem do garażu cos mi sie nie podobało , ze zderzakiem.Pęknięty i wyrwany z dwóch zaczepów.Plus dla mnie że posiadam wideorejestartor samochodowy.Sprawdziłem nagranie i wyszło wszystk na filmie.Człowiek na parkingu wjechał mi w zderzak i sprawnie się przestawił na inne miejsce. Konkluzja. Po zgłoszeniu na komiariacie w jakim przybliżonym czasie może dojść do rozliczenia kolizji ?Zgłosiłem sprawę w połowie listopada na innej dzielnicy niż to miało zdarzenie.MIeszkam w Łomiankach a sprawa zdarzyła się pod castorama na al.Jerozolimskich.Czy mam ponaglić .....tylko teraz kwestia kogo ...Police czy TU ?Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_1st Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 skoro nie znasz sprawcy, nie wiesz gdzie jest ubezpieczony to i pewnie nie zgłosiłeś szkody, więc nie bardzo wiem jak ma wyglądać ponaglanie ubezpieczalni oczywiście tylko policja może cokolwiek popchnąć. A na marginesie, jak wygląda taki fotorejestrator "cywilny" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Szkodowy Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Pablo_1st wrote:.... A na marginesie, jak wygląda taki fotorejestrator "cywilny" ?Może takie cudeńko:http://4maxmedia.pl/oferta_ds_dvr-rs-001.htmlA jeśli nagrał sprawce, to może i nr rejestracyjny ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_1st Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Adam_Szkodowy wrote: to może i nr rejestracyjny ma. na pewno, ale na tablicach nie jest napisane gdzie jest ubezpieczony. Na podstawie tablic właśnie "namierza go" plicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi