Mariet_88 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam, już wcześniej uzyskałam niezbędne informacje od WasTeraz potrzebuję pomocy co dalej.. Dnia 14.12.2009 r. złożyłam do byłego pracodawcy:1)Wniosek o jednorazowe odszkodowanie z tytułu wypadku przy pracy2)N-93)Kserokopie Karty Informacyjnej leczenia ambulatoryjnego4)Kserokopie dokumentacji medycznej wykonania usługi5)Oryginał dokumentacji medycznej wykonania usługi6)Prawomocny Wyrok Sąduoraz Wniosek o wyrównanie zasiłku chorobowego od dnia 08.05. do dnia 29.06.2009r (ponieważ chorobowe było 80%) oczywiście wszystko za POTWIERDZENIEM ODBIORUChciałabym się dowiedzieć ile oni mają czasu żeby mi to chorobowe wyrównać ?? i żeby przesłać dokumentację do ZUS? Cały czas jak dzwonię mówią, że właśnie to robią ale to już tak od połowy grudnia. Już nie wiem co robić.. Proszę o pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Napisz skargę do IP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi