Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie kości piszczelowej stawu kostkowego bez przemieszczeń

matti
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Matti,jeszcze troszke cierpliwości.Wiem ze jak jest sie zamkniętym w domku i nie można nosa wysadzic to przykro okrutnie,

Mam nadzieję ,że jakies koleżeństwo wpada do ciebie na pogaduchy;-) trzymaj się i czekaj cierpliwie na powrót do zdrowia;-))

ej a was nie denerwują lekarze?? Bo mnie bardzo np każe mi przyjechać za 2 tyg przyjeżdżam nie robi zdjęcia rentgenowskiego zmienia gips i znów każe przyjechać za 2 tyg przyjeżdżam robi zdj rentgenowskie i zakłada znów gips i tak w kółko denerwuje mnie to

matti wrote:

ej a was nie denerwują lekarze?? Bo mnie bardzo np każe mi przyjechać za 2 tyg przyjeżdżam nie robi zdjęcia rentgenowskiego zmienia gips i znów każe przyjechać za 2 tyg przyjeżdżam robi zdj rentgenowskie i zakłada znów gips i tak w kółko denerwuje mnie to

Matti, bo to niestety tak wygląda to nasze leczenie;-( Zdjęcia RTG,zmiana gipsow i czekanie do nastepnej wizyty.I pewnego pięknego dnia lekarz zdejmuje gips i już go nie zaklada. ;-) Czego ci serdecznie życzę-szybkiedo pozbycia się buta gipsowego.

matti wrote:

nom już mam od 9 stycznia gips już mam 1 mies a nudy tylko na dwór nie można wyjść a ciepło dziś u mnie (+7.0 c)

Najdłuższe wakacje świata. Szkoda tylko, że człowiek uziemiony!