matti Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 nom już mam od 9 stycznia gips już mam 1 mies a nudy tylko na dwór nie można wyjść a ciepło dziś u mnie (+7.0 c) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Matti,jeszcze troszke cierpliwości.Wiem ze jak jest sie zamkniętym w domku i nie można nosa wysadzic to przykro okrutnie,Mam nadzieję ,że jakies koleżeństwo wpada do ciebie na pogaduchy;-) trzymaj się i czekaj cierpliwie na powrót do zdrowia;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 dzięki alawpr za ciepłe słowa nom przychodzą koledzy a jak nie to przez gg z nimi gadam więc źle nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 ej a was nie denerwują lekarze?? Bo mnie bardzo np każe mi przyjechać za 2 tyg przyjeżdżam nie robi zdjęcia rentgenowskiego zmienia gips i znów każe przyjechać za 2 tyg przyjeżdżam robi zdj rentgenowskie i zakłada znów gips i tak w kółko denerwuje mnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 matti wrote: ej a was nie denerwują lekarze?? Bo mnie bardzo np każe mi przyjechać za 2 tyg przyjeżdżam nie robi zdjęcia rentgenowskiego zmienia gips i znów każe przyjechać za 2 tyg przyjeżdżam robi zdj rentgenowskie i zakłada znów gips i tak w kółko denerwuje mnie to Matti, bo to niestety tak wygląda to nasze leczenie;-( Zdjęcia RTG,zmiana gipsow i czekanie do nastepnej wizyty.I pewnego pięknego dnia lekarz zdejmuje gips i już go nie zaklada. Czego ci serdecznie życzę-szybkiedo pozbycia się buta gipsowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 matti wrote: nom już mam od 9 stycznia gips już mam 1 mies a nudy tylko na dwór nie można wyjść a ciepło dziś u mnie (+7.0 c) Najdłuższe wakacje świata. Szkoda tylko, że człowiek uziemiony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 nom w domu tylko trzeba siedzieć ale myśle że jak mi gips ściągną to na dwór pójdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania1661348223 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 matti wrote: Kacper a jakie on miał złamanię?? co dostał 700zł Matti to było kolano,ale dokladnie nie pamietam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 aha a ja mam Złamanie kości piszczelowej stawu kostkowego bez przemieszczeń tylko nie wiem czy stawu skokowego czy kostkowego dzięki za odpowiedzi pozdrawiam Matti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi