flaq Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Witamzaczne od tego ze mialem wypade w dorodze do pracy samochodem osobowym, po czym lezalem w szpiatalu 5 dni i mam skrecony kregoslup szyjny piersiowy ledzwiowy stluczona klatke piersiowa i glowe. Teraz zaczela mi sie rehabilitacja 5 zabiegów po 10 razy. Zatem moje pytanie, czy jest o co wlaczyc z ubepieczalinia o jakie kolwiek odszkodowanie czy juz mial ktos taki przypadek jak to przebiega wszystko i na jaka kwote moge liczyc z ubezpieczalni.Pozdrawiam FQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzejgryczka Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Kto był sprawcą kolizji i o jakim ubezpieczeniu Pan myśli? Trzeba pamiętać, że nie ma dwóch takich samych szkód i kwoty także są różne. Podał Pan za mało szczegółów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flaq Posted February 2, 2010 Author Share Posted February 2, 2010 Ja bylem sprawca wypadku (wpadlem w poslizg i uderzylem w barierke przy drodze) na miejscu zdarzenia nei bylo policji. Mysle o NNW i o ubezpieczeniu z pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now