Piotr81 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 witam 23.01.2010 miałem wypadek, została zajechana mi droga przez kierowce jadącego z naprzeciwka, sprawca przyznał się do winy. PZU (ubezpieczalnia sprawcy) określił zakres szkody jako całkowitą, ale wartość samochodu w mojej opinii zaniżył i to znacznie, za audi A4 z 96r wycenili mi na 12600, lecz nigdzie nie mogę znaleźć auta w takim wyposażeniu, już nie mówię o takiej cenie...co mam zrobić, jak odwołać się od takiej decyzji i czym poprzeć moje oczekiwania co do ustalenia wartości pojazdu ... pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus33 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 zrobić wycenę u niezależnego rzeczoznawcy i przedstawić do TU pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi