wojteko Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 W święta przebywając u znajomych zaparkowałem na ich posesji. Wieczorem syn znajomych odjeżdżał na dyskotekę i cofając uszkodził mój samochód błotnik i zderzak.Następnego dni udaliśmy sie do TUW zgłosiliśmy i przyjechał rzeczoznawca. Po dwóch tygodniach dostałem decyzje że ubezpieczenie nie będzie wypłacone gdyż brakuje uszkodzeń odpowiadającym moim u sprawcy i że jest to próba wymuszenia pieniędzy.Co ja mam teraz zrobić , to co wypisuje TUW to jest bzdura.Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony_zbyszek Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 odwołaj się od decyzji. nie jest argumentem w sprawie to że drugi samochód nie ma śladów przytarcia, przygotuj dobre odwołanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi