art75 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 witampierwszego grudnia 2009 miałem wypadek komunikacyjny jestem stroną poszkodowaną jestem ubezpieczony w pzu a sprawca w tuw tuz wycenili auto na kwotę 2000 zł[tico 1998] gdy pzu wycenił na kwotę 2700 wiem że to tylko700 zł ale to też pieniądze wysłałem odwołanie z załączoną wyceną mego t.u i stwierdzili że nic nie wypłacą bo oni mają takie stawki i koniec .Jak odzyskać różnice przecież jestem poszkodowany i powinni dążyć do ugody a nie mieć mnie w nosieartur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_1st Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 ponieważ wiedzą, że nie zdecydujesz się na batalię sądową to niestety mają cię w nosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi