gosiek313 Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 prosze o podpowiedz jak mam postapić: 2 lata temu uległam wypadkowi- potrącenie na pasach przez motorzyste - wina kierującego. w szpitalu przebywałam 2 tyg. z obrazeniemi głowy i kregosłupa szyjnego ,złozyłam dokumenty o odszkodowanie i otrzymałam odszkodowanie od Europ. Centrum odszkodowan. w kartotece mam zalecenie stałej kontroli w poradni neurologicznej, ciągle odczuwam skutki tego wypadku, lecze sie na NFZ bo nie stac mnie na prywatnych lekarzy. uwazam ze to co otrzymałam jest zbyt małą kwota w stosunku do skutków wypadku- jak moge podwazyc decyzje z euco i dochodzic wiekszego odszkodowania? z góry dziekuje za wszelkie wskazówki«1» Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabianopulos Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 europejskie centrum odszkodowań nie wypłaca żadnych odszkodowań.Takie zadośćuczynienie wypłaca tylko i wyłącznie towarzystwo ubezpieczeniowe z OC sprawcy wypadku.Musisz się skontaktować z jakąś kancelarią która skutecznie odzyskuje takie odszkodowania,najlepiej z twojego miasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaras80 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 kancelaria to ostatecznosc prosze skierowac pisemko jeszcze jedno odwolawcze do ubezpieczalni i przedstawienie sprawy dokaldnie napewno cos wyplaca..pozniej mozna juz tylko leciec do kancy..hejka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now