Agnieszka.B. Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Witam wszystkich. Pisze do Was z prosba o pomoc... W okresie wakacji pracowalam w barze jako kelnerka i na skutek przeciazenia kolano cos mi w nim strzelilo. Okazalo sie ze to pekla rzepka kolanowa:(( Bedac dzieckiem mialam podobny uraz.. Lekarz orzekl trawly uszczerbek na zdrowiu. Postanowilam napisac podanie o odszkodowanie. Jako ze jestem jeszcze studentka uczelnia ubezpiecza nas w TUiR Warta. Wiec napisalam do nich podanie o odszkodowanie. Jak mozna sie domyslec dostalam odpowiedz negatywna gdyz uraz kolana nie byla nastepstwem wypadku:/ Poporstu zle stanelam i cos mi strzelilo w kolanie.. Prosze doradzcie mi czy moge cos zrobic zeby dostac jakies odszkodowanie. Ceka mnie operacja a koszty leczenia sa ogromne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedyw Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 cześć Agnieszko:)wiesz, chyba w takim przypadku ciężko będzie coś wskórać. Dałaś już im opis wypadku? mogłaś trochę na ściemniać, mówiąc kolokwialnie:/ podejdź na uczelnie, poproś o ogólne warunki umowy i je sobie przestudiuj, za co odpowiada Warta. Wtedy napisz podanie, jak znajdziesz, że jednak z decyzji się wykręcają.pozdrawiam gorko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi