arek2526 Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Witam. Zwracam sie do panstwa z nastepujacym pytaniem. 09.06 br. uległem wypadkowi, w którym doznałem powaznych obrazen stopy spowodowanych piła motorową. Jestem ubezpieczony. Lerzałem 6 tyg w gipsie po czy lekarz zakonczył mi leczenie twierdzac ze wszystko jest w porzadku i ze to kwestia czasu jak wróce do pełnej sprawnosci. Niestety mój stan zdrowia sie nie poprawił wiec zmieniłem lekarza i lecze sie nadal. czy mam prawo wystapic o odszkodowanie gdzie sie z tym zwrócic i na jakią sume moge liczyć. Obrazenia były nastepujace rana szarpana, zerewane sciegno. do dzis nie odzyskałem pełnej sprawnosci. (nie poruszam palcem u stopy) prosze o rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imported_michal Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 wypadek w domu? ciężka sprawa ...masz jakieś OC na terenie domu albo własne NW? jeżeli nie, może być ciężko ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now