mona35 Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Witam.Miałam niegrozny wypadek autobus uszkodził mi lewy błotnik.wiozłam na zajęcia terapeutyczne swojego autystycznego syna.od tamtej pory wiele się zmieniło w zachowaniu mojego dziecka tzn:nocne moczenie,krzyki złe sny,muszę jezdzić inną drogą,agresywność,dziecko wymaga dodatkowej terapii która jest kosztowna .czy mam szanse na odszkodowanie. MONA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaras80 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 oczywiscie ze jest szansa na odszkodowanie...........wystarcza tylko dane sprawcy wypadku i jego polisy pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztof1 Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Musisz z synem chodzić do psychologa bo inaczej odmówią wypłaty odszkodowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr2707 Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Uszczerbek na zdrowiu musi być potwierdzony przez lekarzy -psychologa . Jeśli to jest dziecko autystyczne to na pewno się leczy i opinia lekarza prowadzącego dziecko że dolegliwości wyżej wymienione wystapiły po wypadku i przyczyną jest wypadek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikopali Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 po około dwóch wizytach u psychologa dostaniesz opinie,jeżeli te skutki są po wypadku staraj się o zadośćuczynienie z oc sprawcy,potrzebna jest w tym celu notatka policyjna.Dojazdy do psychologa,lekarstwa również powinny ci być zwrócone z oc sprawcy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts