Starynur Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 WitamJestem administratorem budynku Ochotniczej Straży Pożarnej.Wpłynęło do nas pismo iż z naszego budynku spadł (sopel, bryła śniegu) na stojący samochód przy naszym budynku (Niedziela21.02.2010r).Wątpliwy poszkodowany przedstawił zdjęcie błotnika samochodu z wgnieceniem zrobione nie na miejscu zdarzenia oraz nie powiadomił żadnych służb do sporządzenia protokołu z miejsca zdarzenia.Posiada oświadczenie jednego światka.Jestem przekonany w 99% że chce wyłudzić od nas odszkodowanie.16.02.2010r został całkowicie odśnieżony dach na naszym budynku od tego dnia zaczęła się odwilż.Na 100% w Niedzielę 21.02.2010r na naszym dachu nie było ani śniegu ani sopli lodu.Moje pytanie co mam odpisać , czy poszkodowany może mnie zaskarżyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Napisz mu co nam na forum.Oczywiście że może Was zaskarżyć ale czy wygra ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi