Marta0786 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Witam mam pytanie. Czy ktos mogl by mi wyjasnic jak powinno wygladac i co powinno zawierac pismo przewodnie do zus w zwiazku z wypadkiem przy prac. Prosze o pomoc poniewaz nie mam pojecia jak napisac takie pismo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 opisz dokładnie wypadek, powinno wystaerczyc, i tak odbędzie się komisja i tam padną decyzje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta0786 Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 dzieki a poza informacjami o wypadku cos jeszcze powinno sie tam napisac np na odnosnie umowy lub zatrudnienia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 hej,ZUS wie że pracujesz, ale trochę więcej informacji nie powinno zawadzićpozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta0786 Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 dzieki za pomoc:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi