CHAST Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Zostałem zalany 07.10.2009 przez ZWIK i do dnia dzisiejszego zero odszkdowania. Strat jest na 102 tysiące. Posiadam dokumenty zakupu i dostawy. Mimo to sprawa w ubezpieczalni ciągnie się bo jak twierdzą ZWIK nie chce z nimi współpracować i co chwile zmienia stanowisko okoliczności powstania szkody. Próbowali nawet wykręcić się od odpowiedzialności. Jednak w obecnych czasach nie tylko zbiera się dowody na piśmie ale i z przeprowadzanych rozmów. Nawet z Panem Prezesem który to teraz unika kontaktu. Zmuszony byłem zgłosić sprawę do sądu, ale wiadomo że i to się wiąże z czasem oczekiwania. To Państwo w Państwie. Robi co chce.To samo jest z ubezpieczalnią. Odmówiła wypłaty odszkodowania po pierwszym oświadczeniu sprawcy, a teraz bada sprawe i bada. Według mnie przeciągają strune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katarzyna Neczaj Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Jeżeli skierował Pan już powództwo do sądu powszechnego to należy już tylko oczekiwać na jego wyrok - oczywiście udowadniając zasadność swojego roszczenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts